Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letně voňavá

Letně voňavá

Cecilka Básně » o Životě

Anotace: ...první teplé sluníčko mne vrátilo kamsi zpátky...

*

Pádluju proti proudu jedné řeky,
dívám se po břehu a vnímám...


* bolest z rozbitého kolena

* ošatku třešní, o hodně sladší, protože je kradená

* noční strašení a kůži z něho husí

* roztrhlý kalhoty, co dokonale maskovat se musí

* bodlák ve vlasech a hrozbu skalpování

* příchuť šťovíku, šťavnatých konců trávy

* pusu nesmělou a po ní salvy smíchu

* pozdní návraty domů plížením v nočním tichu

* obrovskou chuť na krajíc chleba s medem

* koktejl z borůvek, ten totiž vždycky vede...


Pádluju proti proudu jedné řeky,
dívám se po břehu a je mi do zpěvu...

*
Publikoval(a): Cecilka, 15.4.2013
Přečteno (96x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, godhand, Kytka62, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti