Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šedým večerem

Šedým večerem

Škrtím samotu, v kalužích se skví
protkávám nudou
zbytečná slova
tiší se dech
obrysy domů
sledují

věnuji
se jen tomu
aby zdech
už pošel znova
pocit, že budou
v snech zas šeptat o milosrdenství

Bez hodnot, bez vědomí o smrti,
mládí pošetilé
zavírá oči
tiší se hlad
obrysy lidí
skomíraj

popíraj
co vidí
snad jen pád
když krev zem smočí
třeba naučí mě
nepadat když samota mě škrtí
Publikoval(a): koala-pancake, 13.4.2013
Přečteno (84x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti