Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moderní

Moderní

Mazaný Básně » o Lásce

Anotace: Moderní, ale i z historie ?

Prý moderní je mít, pak se toho zbavit,
ale co dělat, když to není v moci,
vždyť já pořád zakopávám,
o Venušiny sochy.

Také často se mi stává,
že potkávám Spartaka,
když bez zbroje a bez meče,
prohlíží si oblaka.

Když Napoleon v dáli pádí,
na vznešeném oři,
zahazujíc svůj klobouk
a slzy se mi tvoří.

Tak to je má odpověď,
na to co je moderní,
mé věty jsou trvalé,
jako láska k ní.
Publikoval(a): Mazaný, 13.4.2013
Přečteno (345x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stix, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti