Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Laň

Laň

Mazaný Básně » o Lásce

Anotace: Milostná báseň..

Opatrně nakračuji v lese,
nesmím vydat zvuk,
překrásná laň se pase,
připravuji luk,

natahuji tětivu,
zadržuji dech,
přikrčen jsem potichu
a luk vydává vzdech.

Šíp svištící vzduchem,
zasahuje cíl,
srst pokrytá pruhem
a rudá je spleť žil.

Kráčející blíže,
podívám se do očí,
jsou to oči moje
a srdce se rozskočí.
Publikoval(a): Mazaný, 12.4.2013
Přečteno (412x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiří Hartmann, Mochomůrka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti