Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Den

Den

Usíná vše zlem živené
a mlčení nadsoumračnou hladinu
ladně lačně prostírá.

Park dozvonil o zbytky mrazu
pod okenicemi se krasopisně rozepsal
nespím a z písmen motám souznačí.

Ten neslyšený zlodějíček
spolknul krvavějící měsíc nad ránem
a toužebné chvění strun

kdosi na krku mi vyladil.
Publikoval(a): Lugilla, 12.4.2013
Přečteno (310x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, qala, stix, Marcone, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti