Krása noci
Krása noci
Šlapala jsem tmu
mýma bosýma nohama stírala
černou prázdnotu
připínáčky na židlích
a nevědět kam jít
pocit sklíčenosti
ovládá mé tělo
vždycky
když se opozdí
a auta s rozsvícenýma očima
ode mě ujíždějí
pryč
neláká je večerní kur(v)opění
ani vpíjící se slzy sebevrahů do zežloutlých zdí
tak je to pořád
a bude furt
noc je
nihilistka
nehezká děvka
námořník co popíjí rum
noc je zrezlá spona
co těžko se spíná
noc
je lepší část dne
a končí
když se rozednívá...
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 12.4.2013