Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je element a element je pouhé nic...

Láska je element a element je pouhé nic...

Láska je o obětech,
když stojíš na kameni a koukáš se do dáli..
přemýšlíš co pro mě jsi,
proč jsme se vlastně poznali?

Co pro mě znamenáš vím jenom já
a jenom já to mohu soudit,
tak se s tím smiř a nech větry vát,
ohně hořet a řeky proudit.

Oba jsme ti kdo mohou vynést soud,
kdo mohou najít spásu.
Ale co když už jsem ji našel?
Věčnou lásku, něhu a krásu…

Avšak někdy je třeba se lana pustit,
a nechat loď odplout v dál..
Zaplatit tu nejdražší cenu..
přesto, tak se pozná král.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 12.4.2013
Přečteno (196x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti