Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V zahradě smrti

V zahradě smrti

Ležet na pláži
pomalu umírat
mrtvoly na slunci
začínaj zahnívat
kameny hořící
padají z oblohy
člověče věřící
zapomeň na bohy
smrt je jak tajemství
děsivé hájemství
prstíky mrňavé
v zahradě rozryté
růže ty smrtící
mrtvoly hnijící
s vůní fialek
tisíce voňavek
kostěj ten vraždící
ďábel ten běsnící
temnota děsivá
mrtvola už shnila
hořící dětičky
svírají pěstičky
Publikoval(a): eurius, 12.4.2013
Přečteno (57x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti