Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

....... ?!

....... ?!

Katty1kacenka Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Zase špatně

Nebudu lhát,nemůžu spát,spoléhám na léky,snad mě do snů dovláčí.Dovláčí do světa,kde mě snad nic špatného nečeká.Do světa kde láska a přátelství ještě něco znamená.
Vzpomínám na všechny které já ráda mám,ale nemoc je pomalu odhání.
Odhání odlučuje a já tady sama pláču tiše.
Odhání odmlčuje,proč?Což jsem něco provedla?
Neprovedla,že se topím v depresích neznamená že za nimi netrefím.
Nebojte,já trefím,jen mě trochu pochopte a hlavně pomozte.
Tahle nemoc vidět není,neumím ji vysvětlit,ale je a vždy bude.
Polykám léky,chci se dostat k vám zpátky,ne jen polykat prášky.Já tu sama nebudu,to raději autem do dubu.
Lidi pomoc,je mě zle …………………….
Publikoval(a): Katty1kacenka, 11.4.2013
Přečteno (112x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti