Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

446. Předčítání v bráně tvého města

446. Předčítání v bráně tvého města

.
.
.
Tak podívej se mi do očí,
jen ať najdeš trochu jistoty,
pak já ti místo střevíčku,
zavážu tkaničku u boty.
.
.
.
Tak pevně se mne prosím drž,
pokus se stoupnout si na špičky
naslouchej pohádce pro tebe,
přečtu ti Oxfordské paničky.
.
.
.
Pak oči svoje přivírej,
jak spokojená kočka,
propluji lodí po vlasech,
a ještě chvíli počkám.
.
.
.
A pak si zapiš do deníčku,
že dnes jsem na tvých ústech byl,
za čas možná dopíšeš tam,
co jsem ti do srdce vlil...
.
.
.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 11.4.2013
Přečteno (133x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, bera, Lugilla, Květka Š., děda včela, modrá, gogol, Kytka62, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti