Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gemini

Gemini

Sžírá mě
mé špatné já
dnem i nocí
když se vracím domů
potmě usínám

panovačné ego
na mozkové hemisféře
dokonale se skrylo
a schovalo svůj život
za tlusté dveře

bráním se
jak to nejvíc jde
hledám klíč
jadernou zbraň

NAJDU ?

MUSÍM!

jinak zlý blíženec mě brzy zabije
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 11.4.2013
Přečteno (49x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Martin Havlíček, Květka Š., GAIA77, Bindig

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti