Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Déšť

Déšť

Soptík 13 Básně » o Lásce

Anotace: Trochu naivní, dětská - bylo mi jen 10 let, když jsem to psala

Slyším déšť,
zvučnou melodii kapek,
obloha je prázdná.
Cítím vůni i tvůj dotek
usmíváš se
a obloha je pořád prázdná
žádný mrak.

Nevíš, co říct,
ale jsi zas tolik krásná
neměj strach,
já ti neublížím
jsem tvůj přítel
ten, na kterého vzhlížíš -
smutný sen.

Ale ty se usmíváš
a mně se náhle mění vrásky
v radostný pohled a poblouznění.
Přitom stačí jen být blízko,
nechat si své snění
a žít prostě pro toho,
kdo chtěl by tě mít rád.
Publikoval(a): Soptík 13, 10.4.2013
Přečteno (243x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Huhlinka, děda včela, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti