Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jo Viktorka .....

Jo Viktorka .....

Katty1kacenka Básně » Smutné

Anotace: Podaná ruka

Ráda bych popadla někoho za ruku,za ruku třeba i teplou a šla se podívat jak pramínky vody řekou tečou.Tečou skotačí po kamení,kde Viktorka kde vězí?Bez dechu sedám na jezu a až se mě hlava točí když mé oko na vodě spočine,přemýšlím co mě ještě nemine.
Voda hučí v jezu,padá cáká,prostě teče,co ty živote,kam mě zaneseš?
Mám zavřít oči a do jezu potichu skočit?
Nikdo nebrečí,voda hučí,jenom vítr ve větvích tu zprávu šeptá….ať si šeptá,mé uši už nic neslyší ,je konec.Konec snů a lásek,unikla bych o vlásek,nebýt samoty a pocitu marnosti.Takhle jsem to vyřešila jednou pro vždy,žádná škoda.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 10.4.2013
Přečteno (64x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti