Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce na dlani

Srdce na dlani

bera Básně » o Lásce

Anotace: .... srdce na dlani tvé teď leží, chce dýchat, tobě sebe darovat ....

Znáš mě lépe, než bych chtěla,
a přec nedáváš to znát.
Bez rozpaků
vyrval´s srdce z mého těla
a mě zbývá jen čekat ...

Co s ním uděláš ... ?

Hruď má se stále zvedá,
srdce bije každý den.
Svou píseň s chvěním však zpívá
ve tvých dlaních .... a pro Tebe.

Dokud dýchám, ještě žiji,
dokud žiji, chci bojovat
srdce své chci vrátit zpátky,
mít šanci Ti ho darovat ...
Publikoval(a): bera, 9.4.2013
Přečteno (477x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, godhand

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti