Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rudovlasá bohémka s pivem v ruce

Rudovlasá bohémka s pivem v ruce

V zrcadle se vzhlížela
hledala kazy na své kráse
usínala v negližé
ráda bavila se

ostří láhve zelené
podřezala její bílé paže
pod střechou z hlíny
s myšlenkou
že už se více nenamaže

jen přízrak
na studeném hřbitově
bude sfoukávat smuteční svíce
tichý tanec nemrtvých konkubín
a v dáli
houkání výra a sýce
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 8.4.2013
Přečteno (40x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti