Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no poněvadž o této době skoro nic nevím tak dávám jen bod....hééé,to byl zase alibismus co...héé!
9.4.2013 20:34 | Martin Havlíček
Voní to hostinou u plných stolů, křivolakými chodbami hradů, bílou paní, rytíři a romantikou která je cítit jen ze smolných loučí.
8.4.2013 21:34 | gogol
Sotva jsem první verš
svinula,
zadýchala z kvelbu
doba minulá...
Renesance byla vzrušující etapa!
8.4.2013 16:50 | Kytka62