Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaro stále nepřichází

Jaro stále nepřichází

Jaro stále nepřichází
a to slunce už nám schází,
je zas bílo, snížek padá,
tento březen – to je zrada.

Paní zima stále vládne,
ale mrazík, ten už slábne,
slunce z mraků vykukuje,
jaro už se připravuje.

Jaro jistě přijde brzy,
snížek z polí rychle zmizí,
jiné roky v tento čas,
zpěváčků byl slyšet hlas.

Příroda se zazelená,
vše rozkvete, bude změna,
kolem bude plno mládí,
proto jaro máme rádi.

Už se těším na to jaro
a též aby jen začalo,
vůkol bude štěbetání,
to je naše velké přání.

Jaro stále nepřichází,
teplo slunce, to nám schází,
jaro – to je úžasný
i lidem tváře rozjasní.
Publikoval(a): děda včela, 5.4.2013
Přečteno (687x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Anča14, ZENITZERO666, Martin Havlíček, bera, Puris, gogol, J's .., Cecilka, Kytka62, modrá

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti