Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A dál...

A dál...

Jít spát
a už se neprobrat

žádné starosti
obávat se
pouze zlých posmrtných snů

neskonala jsem
(bohužel)

uvězněná v kvílení
světa - nesvěta

chci spát
tady a teď
ovšem přežívám v očistci
černých dní
ďábelského polosnu

PROČ ?!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 4.4.2013
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, kpt.pyrat

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti