Záleží mi na tobě
Záleží mi na tobě
Anotace: ...taková trochu jiná, prostá a neumělá...
Záleží mi na tvém štěstí,
na tvém životě...
Ráda budu třeba rozkřáplým hrnkem na plotě,
jen když půjdeš okolo
a uvidím tvý oči rozesmátý...
mincí v dlani,
se kterou dávno už nic nezaplatíš,
jen když ucítím,
že se tvá ruka nechvěje
zimou nebo bolestí...
Záleží mi na tvém životě
a na štěstí...
Publikoval(a):
Cecilka, 4.4.2013