Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prohlížím...

Prohlížím...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Někdy jsou zlova zbytečná, někdy jich netřeba...

Prohlížím si naše společné fotky,
vzpomínám na momentky…
… z nenadání, když si se smál,
na první dotyk,
na to,
jak poprvé ses o mě bál…


Hledím zpříma do Tvých očí,
jak někdy málo však stačí…
… k tomu, aby člověk zaplakal,
osud je zrádný,
protože
svůj čin právě nám dokonal…


… dovolila jsem mu to,
protože už neměla jsem síly…


Ty však bojuješ dál…


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 3.4.2013
Přečteno (328x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, a1ička, Květka Š., modrá, GAIA77, gogol

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti