Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tentokrát o lásce

Tentokrát o lásce

Václav Alexa Básně » o Lásce

Anotace: Špinavé ulice, špinavý sníh

Na chodníku, kde sníh se mění
v bahnitou břečku po setmění
jsi ty tou sluneční září,
co kreslí mi úsměv na tváři.

Tvé rty, tvá ňadra a tvé boky
dělají z mých kroků skoky
a já, byť stojím na jevišti
jsem opět tím malým klukem,
co hrál si na pískovišti
Publikoval(a): Václav Alexa, 3.4.2013
Přečteno (311x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, modrá, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti