Já se nevzdám
Já se nevzdám
Anotace: Je jeden člověk, o kterého nechci přijít.. Ačkoliv mi osud hází klacky pod nohy, a i já sám si občas šlápnu na svojí tkaničku od bot, přeci jen je pád na hubu pohybem dopředu. Ač se to nezdá, čekám na vhodnou chvíli a vezmu si zpět, co mi patří!!
Do mysli se opět vkrádá strach,
samota i beznaděj.
Všechna tvá láska byl jako prach,
žádná tvá slova už pro mně neplatěj.
Všechno byla jenom lež,
jen scénka hraná jako na jevišti.
Když chceš jít, běž! Jen si běž!
Zanech mě raněného city ležet na bojišti.
Nechej mě plazit se v tom prachu po zemi,
na samém dně propasti zvaná Láska,
já však nepřestanu rvát se se všemi těmi,
kteří ti řekli, že budeš jejich kráska!
Jednou totiž příjde den,
kdy JÁ se z té propasti vyšplhám,
a věř mi, že JÁ zase budu ten,
kdo nebude už bez tebe a sám!
Publikoval(a):
stix, 2.4.2013