Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudová

Osudová

Za předlouhých nocí
klidně hrávali jsme šachy,
v oknech korunky oloupených světlic
zatoužily po lepších osudech.

Zasklená Madona
oči steskem klopí.

S chodidly opřenými o tvá záda
dechem hladila jsem nárty,
vsedě s vlasy rozjívenými
temné slunce vdechy křtilo.

V Afroditině zahradě
zůstala jsem sama.
Publikoval(a): Lugilla, 2.4.2013
Přečteno (335x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., modrá, qala

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti