Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:-) ...vrátila jsem se na klín babičky,i když si ji pamatuji jen matně!Děkuji!
2.4.2013 9:09 | modrá
Pěkně umíš vyprávět.
2.4.2013 8:36 | děda včela
Dlouhá, pěkná a znám. A kdyby se oprostila o Malíčka, tak by měla babička dědečka. No a to už je pár. Ale početl jsem si. Tipík za oťukané prstíky.
1.4.2013 21:29 | gogol
Velikonoční pohádka?Venku jsou skoro vánoce, takže žádný div!:-)
1.4.2013 21:28 | Kytka62