Osmý div světa
Osmý div světa
Anotace: Tam daleko v úchvatné zemi KIWI našla jsem osmý div světa
Vstříc zemi velkého bílého oblaku
Vstříc tomu přírodnímu zázraku
Bílé pláže, tyrkysová jezera
Kde jen vzala se tahle nádhera?
V létě hory s bílou čepicí
lidé vesele se tvářící
Zelení porostlé kopce
všude kam pohlédneš, ovce
Večer na liduprázdné pláži
oranžový kotouč na hladině září
Po chvíli je vidět i Jižní kříž
nikdy to nebylo k ráji blíž
Osmý div světa to musí být
pod jižní oblohou chci zůstat a snít.
Publikoval(a):
Claire_CZ, 1.4.2013