Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dííííík vlastně bůůůůůů háááá :D
2.4.2013 20:45 | ZENITZERO666
dobrej rytmus,a hlavně vybočuješ a to se mi bude líbit vždycky,přeju at nějakou tu kravku uženeš....hééé!
2.4.2013 20:00 | Martin Havlíček
Velmi tvrdý inzerát, ale dobrý, vhodný k dnešní době.
1.4.2013 9:48 | děda včela