Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bezmoc

Bezmoc

Claire_CZ Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Po několika dnech v ráji,znovu ten pocit bezmoci....

Po několika dnech v ráji
znovu ten pocit bezmoci
Už dochází mi dech
já chtěla bych ti pomoci!

V hlavě mi krouží otázky,
proč je to tady znova?
Chtěla bych něco říct,
jen nenacházím slova

Vzpamatujeme se z jedné bitvy
a hned přichází druhá
Už nechci žádný boj,
mé srdce to na kusy trhá!

Poznali jsme vítězství i prohry
a já bojím se, co teď přijde
Jaká karta se nám obrátí?
Život, smrt, co tentokrát vyjde?

Zamáčknout slzu, předstírat úsměv
prý naděje umírá poslední,
chtěla bych tomu věřit,
ale kdo ví, kolik máme ještě dní?
Publikoval(a): Claire_CZ, 31.3.2013
Přečteno (303x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, LifeIsFight, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti