Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no lásce přece neporučíš a jestli sou ti druzí proti,tak to je jejich soutěž!!
2.4.2013 19:44 | Martin Havlíček
tu otázku jsem si také dlouho kladl, a nakonec si myslím, že nejsou, a pokud ano, je někde něco špatně...
31.3.2013 21:07 | Robin Marnoli