Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velikonoční úvaha

Velikonoční úvaha

Ženu nikdy neuhodíš,
dnes však máš to právo,
pomlázkou jí neuškodíš,
navíc je to zdrávo.

Kraslici pak získáš, hochu,
něco na zahřátí,
každou zmrskej aspoň trochu,
jen dneska to platí.

Tak si ženy užívejte,
ať vás zadky bolí,
další dny nás netrestejte,
jen chlebem se solí.
Publikoval(a): Psavec, 30.3.2013
Přečteno (423x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti