Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No vidíš, to je príma, takže ten dotyčný hrdina v té básni konečně přišel na to, že člověk je na světě vždycky sám a obrátil se k bohu, takže do sebe, teď už se může jenom radovat.
3.4.2013 19:04 | Mochomůrka
No vidíš, to je príma, takže ten dotyčný hrdina v té básni konečně přišel na to, že člověk je na světě vždycky sám a obrátil se k bohu, takže do sebe, teď už se může jenom radovat.
3.4.2013 19:03 | Mochomůrka