*Veselé Velikonoce
*Veselé Velikonoce
Anotace: ..hody,hody,doprovody..
~~~velikonoční~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
Já žádný jarní kvítek
neutrhnu do kytičky
vezmu si plátno a pár nitek
a vyšiji ho do dečky.
K tomu ještě zlaté slunce
a trávu pěkně zelenou
přidám malované vejce
a mrskačku zdobenou.
~~~~~
Když nitka dojde nevadí
papír a pastelky stačí,
každého dobře vždy naladí
jaro,kdy všechno vypučí.
Maluji z pampelišek věnečky
a malá kuřátka v trávě,
beránkům na nebi mašličky
a pod stromem i hrábě.
~~~~~
Pan Lada ten taky maloval
ty kluky co holky honí
a mrskačkou i sukně vyšupal
smích pak všude zvoní.
Šťastné a veselé jak z obrázků
od pana Josefa Lady,
času dost hlavně na lásku
a prostě
~~~hody hody doprovody~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krásné jarní svátky
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 29.3.2013