Někdo cizí
Někdo cizí
A už je to tu zas
a nevím ani proč
jako bych stál na římse
a slyšel tvůj hlas
jak s klidem říká skoč.
A já padám vzdaluju se
zář tvých očí mizí
jsem v nejčernější tmě
a pro kousíček světla rvu se
s noční můrou...
že jsem ti prý cizí!
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 27.3.2013