Vzkazy na Venuši
Vzkazy na Venuši
Anotace: * * * jsou tam * * *
Až budeš jednou chtít
city rozmělnit,
vzpomeň, že tu jsem,
s večerem posílám
pozdravy, víš kam,
letí mimo zem...
*
Můj milý, vzkaz ti nechávám,
když noc je vonně dýchavá,
můžeš si číst za listem list
na nejkrásnějším z míst...
*
Až jednou osloví
tě hvězda z oblohy
a zesílí svůj svit,
poznáš, že Mistr Čas
písmena nerozmáz´,
jistý si můžeš být...
*
Můj milý, vzkaz ti nechávám,
když noc je dechem voňavá,
můžeš si číst za listem list
na nejkrásnějším z míst...
Publikoval(a):
Cecilka, 27.3.2013