Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duha lásky

Duha lásky

Bindig Básně » Balady, romance

Anotace: Miluji Tě Bože

Duha lásky.

Není jasnějšího dne než dne, kdy člověk pozná lásku.
Den prostoupý duha tří barev.
Barva duše, barva poznání moudrosti
a barva splynutí dvou těl v jedno.
Miluji tvé vyučování pane.
Miluji tvé trestání a tvou milosrdnost.
Miluji tvou velikost.

Amen...
Publikoval(a): Bindig, 26.3.2013
Přečteno (350x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 11:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti