Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

434. V pastelových barvách

434. V pastelových barvách

Namaloval jsem jí
nové nebe bez mraků
pro dívku
s dynamitem v kapse

Knot pomalován pastelkami
jako mapa dávného města
sépiový průvod
zbarevněl

Ta spící liška
má krajiny pleti
v pastelových barvách
polomáčené šaty a
vlasy pro-fouk-nuté větrem
(dnes ji přiobleču svetrem)

Na pískovišti citů
je vana plná něhy
přitáhne mě za kravatu
když postávám u lucerny

Dvě modrá jezera
dvě červené skály
ve stínu
dvou řad bílých albatrosů
a deset pastelek s barevnými hroty


(má ústa propadena do němoty)

protože jen ona má...





odvážný kočičí pohled
Publikoval(a): Robin Marnoli, 25.3.2013
Přečteno (213x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 11ka, Martin Havlíček, Yasuke, NikitaNikaT., Lugilla, děda včela, modrá, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti