Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dokonale napsaný.Jsi můj favorit,všechna tvá díla jsou mi moc blízká
26.3.2013 9:37 | Killerka.
Země jako taková neumírá. To jen nespokojení lidé si myslí. Pro život je nutný optimismus a hlavně proto něco pozitivního dělat.
25.3.2013 9:31 | děda včela