Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč?

Proč?

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Pár důvodů, proč

Možná proto, že jsem jen žena v kapesním vydání
Protože zdaleka nemám vlasy až do půli zad
A nikdy bych tě nepolíbila jako první

Snad proto, že chápu, kolik dobra v sobě skrýváš
Protože vím, kdy ses narodil a znám tvůj oblíbený song
A tuším, že nejradši mě máš v červeném

Možná taky proto, že v tvém objetí se cítím jako doma
Protože jsi ten jediný, kdo mě dokáže pořádně vylekat
A ty tvoje zatraceně modré oči, ach jo...
Publikoval(a): Sedmnáctka, 24.3.2013
Přečteno (264x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: godhand, Martin Havlíček, Robin Marnoli, Retor, NikitaNikaT., Engliš

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti