Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve smrkovém lese

Ve smrkovém lese

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: představa jaké by to bylo až bychom se vymotali z lesa

Ve smrkovém lese proplétáme se houštím stromů
ta vůně je tak omamná, že mě hned bláznoství napadá
až vylezeme z lesa ven, do mlází spolu zalezem
pořádně mě zmáčkni, ať vím že tady jsi
tak nezdráhej se a pořádně mě obejmi
za ruku mě drž víc a víc, pak vše jistě pochopíš
Publikoval(a): a1ička, 24.3.2013
Přečteno (95x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Květka Š., NikitaNikaT., gogol

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti