před koncem konce
před koncem konce
Anotace: pokus o jakousi kombinaci forem
v železném předzrcadlí
tam v zemi padlých
bezpečně pod křídly
odraz niternosti bydlí
brodíš se krví chladnou
z lidí, co už neupadnou
do života zpátky
nejde vrátit
byť byl krátký,
museli odejít
těsně před ztrátou vědomí
napadlo Tě, že odraz i krev
je poslední co jsi měl
zmizíš jako jeden z nich
Publikoval(a):
Marcone, 23.3.2013