Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ještě chvíli zůstaň

Ještě chvíli zůstaň

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: ...možná někdo znáte písničku od Nezmarů "Kdosi pro mě říkal", vepsala se mi pod kůži...

Ještě chvíli zůstaň v mých slovech
a já budu psát,
souznění tónů tak do veršů teď chci dát…

Ještě chvíli zůstaň v mých gestech
a já budu mít
něhu a touhu svět pohladit…

Máš pohled mých očí, co neumí lhát,
srdečním valčíkům podlehneš rád,
vždyť láska je anděl a dokáže nás
roztančit kamsi mimo všechen čas…

Ještě chvíli zůstaň v mé mysli
a já budu snít
barevné vzájemno dvou duší rozkvetlých…

Ještě chvíli zůstaň…
Publikoval(a): Cecilka, 23.3.2013
Přečteno (296x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, Martin Havlíček, Marcone, NikitaNikaT., děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti