Stáří stromů
Stáří stromů
Anotace: Jak jsou asi staré...
Každý má
už přes sto let
a přesto stále
plní svět…
Jejich všude
nad tisíce,
tyčící se
jako svíce…
Kochám se jimi
cestou domů,
přemýšlející…
nad stářím stromů...
Publikoval(a):
Makaveli, 22.3.2013