Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už nechci hledat štěstí jiné

Už nechci hledat štěstí jiné

děda včela Básně » Smutné

Anotace: Jen tak ... 23.3. - smutná vzpomínka...

Už nechci hledat štěstí jiné,
vždyť štěstí již vybráno mám
a slza za slzou z očí mi plyne,
jen na Tebe Věruš stále vzpomínám.

Manželský slib dávno jsme si dali
a vše jen podřídili jemu,
též děti se nám narodily
a vychovali k obrazu svému.

Ne vždy nám jen růže kvetly
a nebyla to květná zahrada,
byli jsme spolu, s nikým se nezapletli,
měli se stále rádi, jak za mlada.

Tvá nemoc náš život ovlivnila
ač snažili jsme se jí překonat,
to smrt Tvůj život ukončila,
už mohu na život náš jen vzpomínat.

Den za dnem můj život plyne
ač starý jsem, chuť k němu stále mám,
už nechci hledat štěstí jiné,
jen na Tebe ženo má vzpomínám.
Publikoval(a): děda včela, 22.3.2013
Přečteno (311x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lavanta, Květka Š., modrá, Puris, gogol, Kytka62, Martin Havlíček, Retor, Robin Marnoli
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti