Máš mě
Máš mě
Anotace: ...dlouho jsem tady nebyla...hodně dlouho...
Koupu se ve vodopádu
tvých myšlenek
a dýchám
ozón mezi kapkami...
Nechám je hladivě
sjíždět po těle,
dotek je
kamsi vepsaný...
Pomalu rozpouštím se,
nesměle,
jak vodní bytost,
která s proudem splývá...
Jak něco, co je samo
z vody stvořené...
A vodopád
si tiše píseň zpívá...
Publikoval(a):
Cecilka, 21.3.2013