Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

432. Rozhovor při potlesku

432. Rozhovor při potlesku

jsme dva sněhuláci
oblečeni do červena
a lyže přez rameno

náš rozhovor při potlesku
neslyší divoké kachny
jen kované zábradlí
a šátek ve větru
(ten hedvábný)

chceme sáňkovat ve smíchu
opřeni o balík slámy
jen sukně z alobalu
a trochu větší džíny

(chceme nálady bez zimy a bez angíny)
Publikoval(a): Robin Marnoli, 20.3.2013
Přečteno (130x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, modrá, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti