Život je BOJ
Život je BOJ
Anotace: Každý bojujem...
Nemám ani chvíli
klidu, nemůžu
se nadechnout…
v neustálém boji
žiju, jak mám
štěstí popadnout,
pořád bojuji se životem…
modlím se za
lepší dny, ale
ony nepřicházejí…
nikdy jsem snad
neměl žádné
sny, cítím se tak
ztracený…
ale pořád bojuji…
bojuji se životem…
Publikoval(a):
Makaveli, 20.3.2013