Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlas s párkem.
25.3.2013 19:58 | Ružka
Jo smutná,ale reálná a velice živá...je neuvěřitelné jak tvá tvorba začíná dýchat a dotýkat se...no a co se týká toho chlastu a hromadu propásnutejuch příležitostí tak to je prostě život...vždyt si to jede každej třetí.
22.3.2013 17:50 | Martin Havlíček
Smutná.
20.3.2013 19:29 | Psavec