Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*A dnes začíná

*A dnes začíná

Květka Š. Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: konečně,na tu krásu si chvíli počkáme,ale už je jaro

~~~o~~~
Jaro
je líbezná
princezna slunečná
šaty má zelené
a samý květ,
čepeček má z chmýří
střevíce zlaté
na šatech svátečních
ty kvítky znáte.

Ozdoby motýlí
včely jak knoflíčky
a rosa ranní
na vlasech perličky.
Tak to je líbezné
jaro navoněné
teď krásně slunečné
tak to má být…

~o~~~o~~~o~~~o~~~o
Publikoval(a): Květka Š., 20.3.2013
Přečteno (506x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., modrá, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti