Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě to připadá jako monolog, který by se hezky vyjímal v klasické hře na jevišti. :)
19.3.2013 16:28 | Lugilla
Tos ještě nečetl mé začátky,to je teprve masakr!:-)
19.3.2013 14:53 | modrá