polibek
polibek
jen letmo vzít mezi rty
a svalem nejpružnějším
hrát symfonii hebkosti
v úžasu potlesku,
vlahá potřeba
pro krásu těla bez odlesku
nevstřebá
vnímání tisícem jehel
pod kůží sladce vpíchnutých
je to dar
nikoliv hřích
Publikoval(a):
Marcone, 17.3.2013