Smuteční oznámení
Smuteční oznámení
Anotace: Báseň napsaná k příležitosti úmrtí někoho důležitého. Budeš mi chybět.
Zčernalý cár papíru
poletuje nad spáleništěm
Catulle, no co mi na to řekneš?
Nic není černobílý
jen smuteční oznámení
Ovidie, hlavinko!
Milovaní pozůstalí
v tichu a marnosti
Caesare, Caesare
Idibus Martiis
Publikoval(a):
LinguaClara, 15.3.2013